IĞDIR / TUZLUCA - Namık Kemal İlkokulu

May

Okulun il ve ilçe merkezine uzaklığı ne kadar ? Okulumuz Tuzluca ilçe merkezinde olup çarşıya uzaklığı yürüme mesafesi olarak 15 dakikadır. Okulumuz ilçe merkeze servis ile ulaşım sağlamayı gerektirecek bir uzaklıkta değil . İl ilçe arası mesafe ise 40 km'dir. Tuzluca ilçemiz barınma noktasında ise şartlar noktasında gayet elverişlidir. Tercihe bağlı olarak Iğdır il merkezinde ikamet edip özel araçları ile gelip giden memurlarda bulunmaktadır.

May

Okulun genel durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Okulumuz müstakil olarak ilkokul öğrencilerine eğitim vermektedir. Her sınıf düzeyinde iki şube olup toplamda sekiz sınıfımız mevcut. Sınıf öğrenci sayılarımız 20-25 arası değişmektedir. Bütün sınıflarımızda akıllı tahta bulunmaktadır. Okul binamız 3 katlı olup kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır. Tam zamanlı eğitim yapılmaktadır. Sabah 8.30 da derslerimiz başlamaktadır. Paydos zilimiz ise 14.30 da çalmaktadır. Okulumuz yapı ve düzen olarak adeta bir kolej havasındadır.