IĞDIR / TUZLUCA - Namık Kemal İlkokulu

Namık Kemal İlkokulu

YUKARI MAH. EMIN TÜRKAN CAD. NO 96 TUZLUCA / IĞDIR
Vizyon
Namık Kemal İlkokulu öğrencilerinden bir kısmını bazı konumlara hazırlamak için değil bütün öğrencilerini ulaşabileceği en üst noktaya çıkarmak için vardır. Okulumuzun görevi öğrencileri belli kriterlere göre seçip üst eğitim kurumlarına aktarmak değil, her öğrenciye sahip olduğu ilgi istidat ve yetenekleri doğrultusunda eğitim vermektedir.
Misyon
Çağdaş bir eğitim için; Kendini yetiştirmiş eğitimci, bilinçli veli, her türlü araç ve gereçlerle donatılmış derslik ve laboratuarlarda , öğrencilerin kendi aralarında ve öğretmenleriyle etkileşimleri sonucu yeni bilgi ve becerileri üretip uygulamaya çalışan bir okuldur.
Başarılar
2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı Iğdır ili TEOG 1.liği 2014/2016 Eğitim Öğretim Yılı Iğdır ili TEOG 2.liği 2016/2017 Eğitim Öğretim döneminde ortaokul kısmı yeni binasına taşınmıştır.
Okul İlçe merkezinde bulunmakta
Taşımalı sistem yoktur.